'Anderlecht is bijna rond met nieuwe trainer, Serie A-club grijpt er naast'

'Anderlecht is bijna rond met nieuwe trainer, Serie A-club grijpt er naast'

31-05-2016 21:16
1

Komt er weldra witte rook uit de schouw van het Constant Vanden Stock Stadion? Volgens het Italiaanse Tuttomercatoweb heeft Stefano Pioli zijn woord gegeven aan Anderlecht. De Italiaan heeft zelfs een aanbod van een Italiaanse eersteklasser naast zich neergelegd. De berichtgeving van Tuttomercatoweb moeten we echter met een korreltje zout nemen. 

Volgens Tuttomercatoweb heeft Pioli een aanbod van Udinese geweigerd. De club heeft ondertussen wel een akkoord gevonden met Giuseppe Iachini. Spelersmakelaar Lorenzo Pellizon geeft aan dat de overstap naar de Jupiler Pro League wel wat aanpassingen vergt voor Pioli. "Ik zie Pioli wel fungeren bij Anderlecht", geeft Pellizon aan tegenover La Lazio Siamo Noi

"Anderlecht weet dat het aan een nieuwe cyclus begint. Het zal drie à vier jaar duren om een mooi geheel te bouwen. En Pioli heeft het nodig om op middellange termijn te werken. Maar we spreken wel over een ander soort voetbal, een heel andere voetbaltaal. Onze trainers hebben in ieder geval voldoende om trainer te worden in België."