Trekt Belgische club international aan? Pak Belgische scouts aanwezig op interland

Trekt Belgische club international aan? Pak Belgische scouts aanwezig op interland

31-05-2016 19:05

Heel wat Belgische clubs kunnen na het einde van het seizoen op zoek gaan naar versterking. Dankzij de interlands zullen heel wat spelers binnenkort nog in actie komen. Een pak Belgische clubs hebben al een scout gestuurd naar de oefeninterland tussen Luxemburg en Nigeria.

De twee landen spelen dinsdagavond een oefeninterland tegen elkaar. Die wordt uitvoerig bekeken door een pak scouts. Zo zullen er afgevaardigden van Olympique Marseille, Tottenham, Eupen, Gent, Club Brugge, Standard, Freiburg, PSV, Le Havre en Metz aanwezig zijn. Dat meldt BBC Sports. Wie de scouts zullen bekijken, is nog onduidelijk.

Mogelijk stuurt Club Brugge een scout naar de wedstrijd om Laurent Jans aan het werk te zien. De rechtsachter van Waasland-Beveren is een Luxemburgse international. Met verdediger Maxime Chanot (KV Kortrijk) en doelman Antony Moris (KV Mechelen) spelen er nog spelers met een Belgische connectie bij de Luxemburgers. Gentenaar Moses Simon en Genkenaar Wilfred Ndidi beginnen op de bank bij Nigeria.