Update: 'PSG-verdediger zit nog altijd vast na nachtelijke escapade in Parijs'

Update: 'PSG-verdediger zit nog altijd vast na nachtelijke escapade in Parijs'

31-05-2016 13:19

Paris Saint-Germain-verdediger Serge Aurier heeft zichzelf opnieuw in de nesten gewerkt. De 23-jarige Ivoriaan werd maandagochtend opgepakt, nadat hij een agent had beledigd.

Het ging mis toen Aurier rond 06.00 uur uit een nachtclub aan de Champs-Élysées kwam gewandeld. Hij kreeg een aanvaring met de politie, die hem tevens betichtte van het gebruik van 'licht geweld', schrijft de Franse omroep Europe1.

Het is niet de eerste keer dat Aurier PSG hoofdbrekens bezorgt. Eerder liet de rechtsback zich gaan in een Periscope-video, waarin hij trainer Laurent Blanc een 'pussy' noemde, Gregory van der Wiel 'shit' en liet weten dat Zlatan Ibrahimovic 'bij de ballen moet worden gegrepen' om in de pas te blijven lopen. Na die uitspatting werd Aurier geschorst, maar later toch weer in genade aangenomen.

Aurier was dit seizoen een concurrent van Van der Wiel in de Parijse defensie. Hij speelde 21 duels in de Ligue 1, waarin hij twee keer scoorde. Aurier heeft nog een contract tot medio 2019.

Update 31 mei, 12.44 uur: Serge Aurier zit nog altijd vast nadat hij maandagochtend werd opgepakt. De politie heeft zijn arrest met 24 uur verlengd, meldt de BBC. Paris Saint-Germain wil vooralsnog niet reageren op het incident. De club wacht verdere informatie af.