'Anderlecht kan kruis maken over Portugees transferdoelwit'

'Anderlecht kan kruis maken over Portugees transferdoelwit'

30-05-2016 15:02

Anderlecht heeft een lange lijst met mogelijke transferdoelwitten, om zijn kern gevoelig te versterken komende zomer. Die lijst zal de komende dagen en weken wel wat korter worden. Zo lijkt Anderlecht Carlos Embalo al te kunnen schrappen.

De flankspeler, dit seizoen door Palermo verhuurd aan Brescia, lijkt zijn contract te willen verlengen bij zijn moederclub. "Embalo gaat nu zijn laatste contractjaar in. Hij zou graag zijn contract willen verlengen en we zullen het project dat de club voorstelt evalueren", meldt zijn manager Beppe Accardi aan TMW Radio. "Zijn prioriteit is nog altijd Palermo, al hebben we nog altijd de keuze gezien de voorstellen die we al kregen."

De 21-jarige Portugees kwam dit seizoen veertig keer in actie in de Serie B. Daarin was hij goed voor vijf doelpunten en elf assists. Anderlecht ziet Dennis Praet vertrekken en neemt meer dan waarschijnlijk afscheid van Matias Suarez. Ook de gefaalde Ibrahima Conté vertrekt en Andy Najar is nog even out. Een extra flankspeler zou welkom zijn bij Anderlecht.