Mourinho en United binden 'natuurtalent met fantastisch potentieel' tot 2020

Mourinho en United binden 'natuurtalent met fantastisch potentieel' tot 2020

30-05-2016 14:43

Marcus Rashford heeft een nieuw contract getekend bij Manchester United. De jongeling ligt per heden tot medio 2020 vast en gaat volgens Engelse media naar verluidt 26.000 euro per week verdienen.

United rept als vanzelfsprekend niet over de hoogte van het salaris van de aanvaller, die onlangs bij zijn debuut voor Engeland nog scoorde. Nu mag hij onder José Mourinho gaan werken bij United. De achttienjarige aanvaller is dolblij. "Ik ben altijd al een fan van United geweest. Het is een droom die uitkomt om voor het eerste elftal te mogen spelen. Ik ben erg dankbaar voor de kans die ik heb gekregen. Dit betekent alles voor mij en mijn familie", vertelt hij op de clubsite van United.

Ed Woodward, directeur van de Engelse grootmacht, is ook blij dat Rashford heeft bijgetekend. In het contract tot medio 2020 is ook een optie voor een extra jaar opgenomen. "Marcus is een natuurtalent met een fantastisch potentieel. Hij heeft zijn kansen gepakt en is al snel onderdeel van het team geworden. Ik ben heel erg blij dat Marcus een nieuw contract heeft getekend. Hij zit bij de juiste club om zichzelf nog verder te ontwikkelen. Hij heeft een mooie toekomst voor zich."