Vlam van Carrasco reageert: Besefte het zondag pas

Vlam van Carrasco reageert: "Besefte het zondag pas"

30-05-2016 11:19

Noémie Happart werd in 2013 verkozen tot Miss België, maar nadien verdween ze een beetje van de radar. Met het programma Duivelse Vrouwen kwam ze al even terug in de aandacht in Vlaanderen, maar na zaterdag is ze bekend over de hele wereld. Met dank aan vriendje Yannick Carrasco. 

De Rode Duivel vierde zijn doelpunt in de Champions League-finale door zijn vriendin vol op de mond te kussen, terwijl Antoine Griezmann in zijn nek hing. De beelden gingen de wereld rond en Happart sierde de voorpagina's van verschillende kranten. "Ik besefte pas zondag wat me was overkomen", toen ik mijn telefoon bekeek, aldus de mooi Luikse in een korte reactie aan Het Nieuwsblad.

Darline Devos, organisatrice van Miss België en een goede kennis van Happart, ging er iets dieper op in. "Noémie vertelde me dat ze zich geen vragen had gesteld bij de kus. Het was impulsief, iets van het moment."

De voormalige Miss reisde samen met Carrasco terug af naar België, met een tussenstop in Barcelona. Carrasco voegt zich maandag namelijk bij de selectie van de Rode Duivels, die de komende week in Genk trainen.