'Vertrek Giggs dreigt na 29 jaar: icoon aan tafel met Mourinho'

'Vertrek Giggs dreigt na 29 jaar: icoon aan tafel met Mourinho'

29-05-2016 22:02

Ryan Giggs gaat praten met José Mourinho over zijn toekomst bij Manchester United. De voormalig clublegende is al 29 jaar actief bij de Engelse grootmacht, eerst als speler en daarna als assistent-trainer. Giggs twijfelt nu over zijn rol bij de club uit Manchester.

Met de aanstelling van Mourinho is er onduidelijkheid over de samenstelling van de technische staf. United-fans maken zich op voor een spannende week, want deze week zou de Engelse club een nieuwe topspits willen aantrekken. Het vertrek van Giggs na 29 jaar bij de club zou echter een mokerslag zijn voor de supporters.

United wil graag dat Giggs behouden blijft voor de club, maar de voormalig aanvaller zelf twijfelt over zijn rol. Volgens The Daily Mail blijft Giggs alleen als er 'een oprechte baan' voor hem in het verschiet ligt in Manchester.

Het clubicoon is momenteel op vakantie in Dubai maar gaat snel om tafel met Mourinho en vice-voorzitter Ed Woodward. Na het vertrek van Louis van Gaal en de komst van de Portugees gaat de staf er hoogstwaarschijnlijk anders uitzien. Giggs fungeerde eerder al als assistent van David Moyes en Van Gaal.