Tegenvaller voor Barça, Real, Arsenal en Man United: Het is allemaal onzin

Tegenvaller voor Barça, Real, Arsenal en Man United: "Het is allemaal onzin"

29-05-2016 19:42

Borussia Dortmund is niet van plan om Pierre-Emerick Aubameyang te verkopen. De Frans-Gabonese aanvaller staat naar verluidt op het verlanglijstje van clubs als Real Madrid, Barcelona, Manchester City, Manchester United en Arsenal, maar die clubs kunnen wat Joachim Watzke betreft op zoek naar een andere spits.

Watzke, directeur van Dortmund, heeft aangegeven dat er van een vertrek geen sprake is. "Het is allemaal onzin", reageert de directeur tegenover het Duitse Bild. Het gerucht was dat Aubameyang tegen de bondscoach van Gabon aangegeven had niet opgeroepen te willen worden, omdat hij op het punt zou staan om een transfer te maken. Daar is volgens Watzke dus geen sprake van.

Aubameyang was dit seizoen goed voor liefst 39 goals in dienst van Dortmund. Dat heeft hem de interesse van diverse Europese topclubs opgeleverd. Na het vertrek van Mats Hummels naar Bayern München, lijkt Dortmund niet van plan te zijn om nóg een bepalende speler weg te doen. Het contract van de trefzekere 26-jarige spits loopt nog tot 2020.