Dit was de voormiddag: Radja weigert, PSG wil Romelu en straf voor Gillet?

Dit was de voormiddag: Radja weigert, PSG wil Romelu en straf voor Gillet?

29-05-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de voormiddag' vat VoetbalPrimeur.be elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12u samen. Op die manier weet je weer welke voetbalnieuwtjes er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland

Nainggolan stuurt Chelsea wandelen
Antonio Conte wil Radja Nainggolan er volgend seizoen o zo graag bijhebben bij Chelsea, maar een gemakkelijke opgave wordt dat niet. De Rode Duivels staat niet te springen voor The Blues. Hij zou al concrete voorstellen geweigerd hebben en een andere voorkeur hebben.

Premier League-clubs willen ex-Bruggeling
Chelsea kende een zwak seizoen en rekent op Antonio Conte om opnieuw een kampioenenploeg op poten te zetten. Daarvoor kijkt het naar de Italiaanse competitie, waar het een ex-Bruggeling weghalen. Het krijgt wel concurrentie van Tottenham.

Anderlecht onderhandelt met Sevilla
Eerder gaf vader Praet al aan dat Sevilla de voorkeur wegdroeg van zijn zoon. Nu heeft ook Anderlecht een signaal gegeven dat de Spaanse club in pole position ligt voor de voormalige Gouden Schoen. Volgens Van Holsbeeck gaan de onderhandelingen de goede kant op.

PSG wil doordrukken voor Lukaku
Met 18 Premier League-doelpunten kende Romelu Lukaku een uitstekend seizoen bij Everton. De aanvaller staat in de belangstelling van heel wat topclubs. PSG zou binnenkort een bod willen uitbrengen.

Rode Duivel riskeert celstraf
Een omkopingszaak in Italië blijft Jean-François Gillet achtervolgen. Een eerdere schorsing kostte hem het WK 2014, maar nu zou hij ook gerechtelijk gestraft kunnen worden. Er dreigt een celstraf voor de doelman.