'PSG wil Lukaku binnenhalen, Everton vraagt recordsom'

'PSG wil Lukaku binnenhalen, Everton vraagt recordsom'

29-05-2016 08:45

Romelu Lukaku zal deze zomer waarschijnlijk niet bij Everton blijven, daarvoor kloppen er te veel teams op de deur. De Engelse tabloid Daily Star denkt dat Lukaku wel eens op de verrassing zou kunnen spelen.

Paris Saint-Germain zou namelijk binnenkort een bod willen doen op Lukaku, die ook gegeerd is door onder meer Chelsea, Manchester United en Bayern Munchen. PSG heeft een grote vis nodig in de spits, want Zlatan Ibrahimovic heeft zijn contract in Frankrijk laten aflopen. Ibrahimovic zou op zijn beurt naar Manchester United vertrekken, al vertelt zijn manager dat er nog niets geregeld is.

De vraag is natuurlijk hoe hoog het bod zal zijn op Lukaku, want Everton wil een stevige winst maken op de Rode Duivel. Zelf betaalde het indertijd 35 miljoen euro aan Chelsea, en door zijn geweldige seizoen in de Premier League met 18 doelpunten in zijn marktwaarde sterk gestegen. Er wordt zelfs beweerd dat Everton een monsterbedrag wil voor Lukaku: 85 miljoen euro! Dat zou hem veruit de duurste Belg ooit maken.