Van Holsbeeck geeft geruchten toe: Wij zijn in gesprek

Van Holsbeeck geeft geruchten toe: "Wij zijn in gesprek"

29-05-2016 08:19

Herman Van Holsbeeck heeft deze zomer veel werk bij Anderlecht, en één van de moeilijke dossiers is dat van Dennis Praet. De middenvelder mag weg, maar alleen als er 12 miljoen euro op tafel komt. Of is er binnenkort toch witte rook?

Op Deportes ABC Sevilla maakt Van Holsbeeck duidelijk dat er constructieve gesprekken worden gevoerd met de Europa League-winnaar. "We zijn in gesprek met Sevilla omtrent een overgang van Dennis Praet. Ze hebben ons gemeld dat ze een bod gaan doen. Hopelijk kunnen we een akkoord bereiken. De gesprekken gaan de goede kant op."

Vooral de persoonlijke voorkeur van Praet doet de balans naar Sevilla overhellen. Hij kan nochtans ook al naar heel wat andere ploegen vertrekken. "We kregen aanbiedingen vanuit Engeland voor Praet, maar we weten ook dat Praet graag naar Sevilla zou vertrekken. Daarom hoop ik dat we een akkoord kunnen vinden met Sevilla. Praet heeft lang voor ons gespeeld, maar de drie partijen moeten er beter van worden. De komende dagen verwachten we meer nieuws."