Davids stelt zich vragen bij Mourinho: Dan is United aan het verkeerde adres

Davids stelt zich vragen bij Mourinho: "Dan is United aan het verkeerde adres"

28-05-2016 13:55

Manchester United wil onder José Mourinho weer meestrijden om het belangrijkste zilverwaar. Volgens Edgar Davids is de aanstelling van de Portugees een goede zet voor de korte termijn, maar de voormalig Oranje-internationals lijkt ook zijn twijfels te hebben.

"Manchester United heeft een winnaarsmentaliteit", zegt Davids tegen de BBC. "Ze willen prijzen winnen en dat lijkt nu het belangrijkste, want als ze aanvallend voetbal nastreven zijn ze bij Mourinho aan het verkeerde adres. Maar voor de korte termijn is Mourinho zeker de juiste man."

Een van de eerste grote aanwinsten van de oefenmeester zou wel eens Zlatan Ibrahimovic kunnen worden. Davids denkt dat de Zweedse spits, die in verband wordt gebracht met een overgang naar Old Trafford, belangrijk kan worden voor Manchester United. "Als Zlatan naar United gaat zal dat een grote impact hebben op de competitie en de fans. Hij voegt zeker wat extra's toe."

Andy Cole verwacht dat Mourinho er in ieder geval alles aan gaat doen om prijzen te pakken. "Hij heeft iets te bewijzen als persoon. Hij zal proberen om van United weer een grootmacht te maken in het voetbal. Hopelijk wordt het een geslaagd huwelijk en zijn we weer in staat om meet te doen met de top", zegt de oud-spits van The Red Devils tegen MUTV.