Dit was de voormiddag: recordtransfer voor Real, Anderlecht praat met Franse coach

Dit was de voormiddag: recordtransfer voor Real, Anderlecht praat met Franse coach

28-05-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de voormiddag' vat VoetbalPrimeur.be elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12u samen. Op die manier weet je weer welke voetbalnieuwtjes er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland

Anderlecht praatte ook met Fransman
Bij Anderlecht lijkt Stefano Pioli een belangrijke kandidaat als vervanger voor Besnik Hasi, maar hij is niet de enige. Anderlecht zou namelijk ook gepraat hebben met Claude Puel. Rudi Garcia werd ook gevraagd, maar zijn looneisen zijn te hoog.

Suarez richting uitgang
Matias Suarez zal deze zomer waarschijnlijk een transfer krijgen van Anderlecht, en verschillende Europese clubs hebben interesse. Suarez droomt echter van een terugkeer naar ex-club Belgrano, en de lokale voorzitter maakt duidelijk dat hij héél ver wil gaan.

De Witte niet onder de indruk
De fans van Club Brugge dienen een schadeclaim in tegen AA Gent en Anderlecht, ze nemen het niet dat beide clubs hun stadions financieren met geld van de overheid. Club lijkt een goede zaak te hebben, maar Ivan De Witte van AA Gent is niet onder de indruk.

Recordtransfer voor Real?
Real Madrid heeft wilde plannen voor deze zomer. Het zou namelijk Robert Lewandowski binnenhalen, dat heeft zijn zaakwaarnemer bevestigd. Lewandowski is echter niet goedkoop. Meer nog: als het doorgaat wordt hij de duurste transfer aller tijden

Ellis naar Club Brugge?
Club Brugge heeft mogelijk een nieuwe spits beet. Volgens lokale media zou de Hondurees Alberth Ellis een akkoord hebben met Club Brugge. In eigen land is Ellis dit seizoen een fenomeen geworden.