Slecht nieuws voor Fellaini: 'Mourinho wil Chelsea-middenvelder aantrekken'

Slecht nieuws voor Fellaini: 'Mourinho wil Chelsea-middenvelder aantrekken'

28-05-2016 09:41

Marouane Fellaini wacht geen vrolijke tijd bij Manchester United, meent Het Nieuwsblad. De nieuwe coach José Mourinho zou het niet voor de Rode Duivel hebben, en wel voor Nemanja Matic, die hij bij Chelsea zou willen wegplukken.

Manchester United bevestigde gisteren de komst van José Mourinho als manager. De drieënvijftigjarige-jarige Portugees die eind vorig jaar werd ontslagen bij Chelsea, krijgt een contract van drie jaar (en een optie tot 2020), door de Britse media begroot op 40 à 60 miljoen euro.

Mourinho zou een portefeuille van 200 miljoen pond (260 miljoen euro) mogen besteden aan transfers. Volgens de Britse kranten viseert Mourinho centrale verdediger John Stones van Everton en de middenvelders Saul Niguez (Atletico Madrid) en Nemanja Matic (Chelsea). Hij haalde de 27-jarige Serviër eerder al van Benfica naar Chelsea. Matic is een grote  en fysiek sterke middenvelder, een profiel dat nauw aanleunt bij dat van Marouane Fellaini. Dit zou het vertrek van onze landgenoot kunnen inluiden.