Zlatan heeft sensationele transfer in petto: 'Niet waar dat hij naar United gaat'

Zlatan heeft sensationele transfer in petto: 'Niet waar dat hij naar United gaat'

28-05-2016 07:53

Het is geen uitgemaakte zaak dat Zlatan Ibrahimovic naar Manchester United verkast. Hij kan voor een sensatie op de transfermarkt zorgen, zo denkt zijn zaakwaarnemer Mino Raiola.

Zlatan heeft een aflopend contract bij Paris Saint-Germain en kan daardoor transfervrij overstappen naar een nieuwe club. Veel clubs hebben in ieder geval interesse. "Er zijn een paar clubs in Engeland, een paar clubs in Europa en een paar clubs buiten Europa. Iedereen gaat er nu vanuit dat Zlatan naar Manchester United gaat, maar dat is niet waar", zegt Raiola tegenover Expressen.

In de Zweedse krant gaat de belangenbehartiger van Zlatan verder: "We kunnen voor een verrassing zorgen. Of hij stopt met voetballen? Absoluut niet." Raiola zet in ieder geval in op een torenhoog salaris. "Zlatan is een ster en de club die hem overneemt, hoeft geen transfersom te betalen. Dat betekent dat Zlatan, die net een recordseizoen voor PSG achter de rug heeft, een extra hoog salaris kan krijgen."

"Hij zit dan ook in een goede onderhandelingspositie", meent Raiola. "Het gaat er niet om dat we een gehaaste beslissing nemen, we willen een transfer maken op basis van kwaliteit. We hebben geen haast. We willen het juiste doen op het juiste moment. Laten we zien wat er gaat gebeuren."