Maakt Suarez een verrassende transfer? De gesprekken zijn al gestart

Maakt Suarez een verrassende transfer? "De gesprekken zijn al gestart"

28-05-2016 07:12

Matias Suarez heeft nog één jaar contract bij Anderlecht, maar de kans is groot dat hij deze zomer vertrekt. Aardig wat clubs hebben interesse, maar de vraagprijs van 4 miljoen euro is een struikelblok. Zijn ex-club Belgrano wil het echter toch proberen.

Belgrano is de club waar het allemaal begon voor Suarez, de Argentijn maakte al dikwijls duidelijk dat hij wil terugkeren. Belgrano-voorzitter Amando Perez zal hem in ieder geval met open armen ontvangen, en dat steekt hij niet onder stoelen of banken. Hij beweert zelfs dat hij nu al gesprekken aan het voeren is met Anderlecht. "We zijn bereid om heel ver te gaan om hem terug te krijgen, de gesprekken met RSC Anderlecht zijn al opgestart", vertelt hij aan de lokale nieuwsbron Diaadia.

De vraag is echter of het voor Anderlecht interessant is om Suarez terug te verkopen aan Belgrano. Er is namelijk ook interesse van verschillende clubs uit Spanje en Italië. In vergelijking met Europese clubs heeft Belgrano weinig financiële slagkracht, maar het is wel de club waar Suarez het liefst naartoe wil. Een dilemma dus voor het bestuur.