Zoon van Preud'homme laat weten wanneer zijn vader juist beslissing bekendmaakt

Zoon van Preud'homme laat weten wanneer zijn vader juist beslissing bekendmaakt

27-05-2016 19:20

Club Brugge wacht in spanning op het definitieve besluit van Michel Preud'homme. Blijft hij langer bij de club of kiest hij voor een vertrek? Volgens diverse media zou hij normaliter vrijdag een antwoord op de vraag geven. De fans lijken echter nog even geduld te moeten hebben.

De supporters van Club zien hun succescoach graag bij Blauw-Zwart blijven en volgen de ontwikkelingen al de hele dag op de voet. Zij wachten op een mededeling en speuren op internet naar nieuws. Zij lijken in tegenstelling tot de berichten vrijdag nog geen duidelijkheid te krijgen. Guilian Preud'homme, de zoon van Michel, laat op Twitter weten dat het besluit van zijn vader pas maandag bekend wordt gemaakt.

Preud'homme werd in 2013 hoofdtrainer van Club en moest de Bruggelingen naar een kampioenschap loodsen. De coach bereikte deze maand zijn doel door Club de eerste landstitel in elf jaar te bezorgen na een klinkende 4-0 zege op aartsrivaal Anderlecht. De fans hopen dan ook vurig dat hij ook volgend seizoen nog voor de groep staat.