Exit bij Anderlecht komt dichtbij: Voor ons is het duidelijk: het wordt Sevilla

Exit bij Anderlecht komt dichtbij: "Voor ons is het duidelijk: het wordt Sevilla"

27-05-2016 14:33
1

Anderlecht mag zich stilaan opmaken voor een vertrek. Dennis Praet flirt openlijk met het Sevilla. Toegegeven, de Anderlecht-middenvelder maakte er nooit een geheim van dat hij graag naar de Spaanse club wil verhuizen. En dat maakt Herman Praet, vader en manager van de speler, opnieuw duidelijk. 

Voor Herman Praet lijkt er geen discussie over mogelijk. "Het enige wat wij kunnen zeggen, is dat Sevilla een erg positief verhaal lijkt. Wij denken dat het een juiste club is om verder te kunnen groeien en leren. Dennis is ondertussen 22 jaar en heeft nog groeimarge. Verschillende clubs hebben ons gebeld. En er liepen ook enkele voorstellen binnen", klinkt het in Deportes ABC

"Maar Sevilla geniet onze voorkeur. De club toonde zich niet enkel een kampioenenploeg te zijn, maar verschillende spelers zetten ook stappen vooruit. Voor ons is het duidelijk: het wordt Sevilla. De laatste keer dat wij iets gehoord hebben van de voorzitter was slechts acht dagen geleden. Het was een erg positief gesprek. Ik ging ook naar de Europa League-finale kijken. Dennis kon helaas niet meekomen."