Vanderbiest dolgelukkig met nieuwe spits: Garantie op tien à vijftien goals

Vanderbiest dolgelukkig met nieuwe spits: "Garantie op tien à vijftien goals"

27-05-2016 13:51

Fred Vanderbiest is nog maar pas actief bij tweedeklasser Antwerp, maar hij heeft al een paar mooie transfers gekregen. Michiel Jaeken is nog niet officiëel, maar Michael Lallemand en Jordy Verstraten wel. Vanderbiest is daar erg tevreden over.

Zeker in Lallemand ziet Vanderbiest een directe meerwaarde en een garantie op doelpunten. Hij legt de aanvaller wel meteen aardig wat druk op. "Lallemand staat garant voor tien à vijftien doelpunten. Ik heb nog tegen hem gespeeld. Hij speelde weinig bij Kortrijk, dus naar Antwerp komen is een zeer goede oplossing voor hem", aldus een opgetogen Vanderbiest in Gazet Van Antwerpen.

Vanderbiest heeft gevraagd om versterking, en die krijgt hij wel erg snel. Antwerp heeft dan ook middelen die zijn ex-ploeg Cercle Brugge niet heeft. "Met Lallemand en Verstraeten zetten we de eerste stappen naar verjonging en extra kwaliteit. Geen kwantiteit, maar kwaliteit, dat is het doel. En een dubbele bezetting". Vanderbiest hoopt duidelijk dat er nog meer grote vissen richting de Bosuil zullen komen.