'Nieuwe club mengt zich in de strijd voor Matias Suarez'

'Nieuwe club mengt zich in de strijd voor Matias Suarez'

27-05-2016 13:29

Matias Suarez kende een matig seizoen bij Anderlecht, de kans is reëel dat hij deze zomer vertrekt. Aan interesse is er in ieder geval geen gebrek: zo komt het Italiaanse Sampdoria plots op de proppen.

Tuttomercato beweert dat Sampdoria zijn oog heeft laten vallen op Suarez. Die club heeft in ieder geval goede contacten met Anderlecht, vorige zomer kwamen beide partijen nog tot een overeenkomst over Stefano Okaka. Dat betekent echter zeker niet dat Sampdoria hem voor een vriendenprijsje krijgt. Anderlecht zou nog 4 miljoen euro willen vangen voor de Argentijn, dat tot groot ongenoegen van zijn entourage.

Zo wordt het lijstje met geïnteresseerde clubs steeds langer. Alleen al in Italië zijn er vier andere clubs die hem willen overnemen, werden wordt er ook nog gepraat over Betis Sevilla en zijn ex-club Belgrano. Naar die laatste club wil Suarez zelf graag terugkeren, maar de bescheiden club uit Argentinië kan vermoedelijk geen 4 miljoen euro op tafel leggen voor zijn voormalige goudhaantje.