Zwaar geblesseerde Najar zag toptransfer in rook opgaan

Zwaar geblesseerde Najar zag toptransfer in rook opgaan

27-05-2016 12:15

Andy Najar werd voor deze zomer getipt als één van de vertrekkers bij Anderlecht, maar zijn kruisbanden dachten er anders over. De Hondurees is nog maanden out, en geen enkele club wil hem momenteel. Dat was een paar maanden geleden wel anders.

Najar zegt in het Hondurese La Prensa dat een vertrek zonder blessure heel waarschijnlijk was. "Ik had aanbiedingen op zak uit Spanje, Engeland, Italië en Duitsland. Maar mijn blessure heeft er anders over beslist. Dat is een onderdeel van het voetbal. Het enige waar ik nu moet aan denken is aan herstellen. Ik heb nog een contract van twee jaar bij Anderlecht"

Najar weet nu in ieder geval wat hij heeft aan de paars-witte supporters. "Ik wil de fans bedanken voor de steun. Ik hoop dat ik hen nog mooie momenten kan schenken. Ook mijn familie ben ik dankbaar, zij steunen mij door dik en dun in deze moeilijke tijd. Ik blijf positief en hou het hoofd recht. Ik ben nog nooit zolang geblesseerd geweest. Af en toe eens drie weken, maar nu direct zes maanden was hard om te horen. Maar dat is eigen aan het voetbal. Het geeft mij nu ook de kans om meer tijd door te brengen met mijn familie."