OFFICIEEL: STVV-coach Leko heeft gedroomde T2 eindelijk beet

OFFICIEEL: STVV-coach Leko heeft gedroomde T2 eindelijk beet

27-05-2016 10:51

Het grote nieuws bij STVV is uiteraard de terugkeer van Roland Duchâtelet, maar er is ook een andere oude bekende die terugkeert. Patrick Van Kets is aangenomen als T2, dat werd op dezelfde persconferentie bekendgemaakt.

Coach Ivan Leko wilde graag samenwerken met Van Kets, de twee hebben namelijk samen hun trainersdiploma behaald. Van Kets is geen onbekende op Stayen, want aan het begin van de jaren '90 was hij nog spits bij STVV. Dit seizoen werkte hij nog als beloftentrainer van Standard, maar daar zal zijn contract aflopen. Van Kets heeft in ieder geval niet lang moeten zoeken naar een nieuwe uitdaging.

Zo oogt de staf van STVV toch al iets completer, al wordt er nog getwijfeld over een aantal functies. Zo wordt Stijn Stijnen nog altijd genoemd als keeperstrainer, maar binnen het bestuur stellen ze zich vragen over zijn gebrek aan ervaring. Verder is het ook nog de vraag of de positie van technisch directeur nog wordt ingevuld. Ariël Jacobs was een optie voor die job, maar hij heeft nee gezegd.