Champions League-finale! 'Deze wint Real Madrid en dat voor 20 keer je inzet!'

Champions League-finale! 'Deze wint Real Madrid en dat voor 20 keer je inzet!'

27-05-2016 09:00

De Koninklijke gaat op jacht voor alweer de elfde Champions League titel. Mocht Atlético Madrid dit Spaanse onderonsje winnen, dan is het de eerste Champions League titel voor de club! Een herhaling van de finale van 2014. Wie wint deze apotheose van het clubvoetbal dit seizoen?

Waanzinninge odds! Pak 20 keer je inzet als Real Madrid wint! Speel direct mee.

Real Madrid maakte een vreemd seizoen door. In de competitie leek de titel ver weg, maar eindigde het door puntverlies van Barcelona toch nog op één puntje van de Catalanen. Ook in de Champions League ging het bijna mis. Tegen Wolfsburg kwam het goed weg na een 2-0 nederlaag in Duitsland.

Atlético Madrid won dit seizoen veel wedstrijden met 1-0 én in de laatste minuten in de Primera Division. In de Champions League werd Bayern München knap uitgeschakeld, waar het eerder penalties nodig had tegen PSV. Een herhaling van de finale van 2014. We kijken er naar uit en verwachten een 'knokpartij' die Real Madrid opnieuw gaat winnen.

Matchfacts

  • Real Madrid won 9 van de laatste 12 Champions League wedstrijden;
  • Real Madrid zag in 11 van de laatste 12 Champions League wedstrijden níet beide teams scoren;
  • Atlético Madrid won 6 van de laatste 12 Champions League wedstrijden níet;
  • Atlético Madrid zag in 8 van de laatste 12 Champions League wedstrijden niet beide teams scoren;
  • Cristiano Ronaldo scoorde al 16 keer in het huidige Champions League-seizoen!


Prognose
De Koninklijke lijkt tegen het einde van het seizoen in vorm te komen. De ploeg waarvoor Cristiano Ronaldo er in het huidige Champions League-seizoen alweer 16 heeft gemaakt gaat tegen Atlético Madrid opnieuw de eindzege pakken. Atlético gaat zich ingraven en loeren op de counter. Real Madrid zal echter ook vanuit de omschakeling willen toeslaan: 1-0.

Wedtip
Winst Real Madrid voor 20 keer je inzet bij Ladbrokes!