Grijnzende Ibrahimovic reageert op sensationeel gerucht: 'We zullen zien...'

Grijnzende Ibrahimovic reageert op sensationeel gerucht: 'We zullen zien...'

26-05-2016 13:50

Zlatan Ibrahimovic heeft donderdagmiddag een boekje open gedaan over een mogelijke transfer naar Manchester United. De Zweedse superster, die serieus gelinkt wordt aan een overstap naar Old Trafford, zette tijdens een persconferentie een grote grijns op toen hem werd gevraagd naar een mogelijke hereniging met José Mourinho. 

De Portugese succestrainer wordt zo goed als zeker de opvolger van Louis van Gaal bij United. Engelse media zijn er daarnaast van overtuigd dat Ibrahimovic (34) de eerste zomeraanwinst wordt van The Special One. 

"Mourinho is de man die United weer naar de top kan brengen", antwoordde de spits toen hem werd gevraagd naar de gang van zaken bij The Red Devils. "Ik heb bij Internazionale fantastisch met hem samengewerkt. Of we wéér samen gaan werken? Dat weet ik niet. Ik kan jullie geen garanties geven over mijn toekomst. Wél kan ik zeggen dat ik concrete aanbiedingen heb uit de Premier League."

"Sinds ik bij Inter weg ben, heb ik vrijwel elke dag contact met Mourinho. Maar in de laatste weken hebben we elkaar niet meer gesproken", vervolgde Ibrahimovic. Toen een Engelse journalist op de man af vroeg op er een aanbod van United op tafel ligt, verscheen er een grijns op het gezicht van de superster. "We zullen zien wat er gaat gebeuren...", zei hij lachend.