OFFICIEEL: Middenvelder speelt ook de komende jaren op de Freethiel

OFFICIEEL: Middenvelder speelt ook de komende jaren op de Freethiel

26-05-2016 14:00

Het seizoen voor Waasland-Beveren is ten einde, maar de clubleiding is nog druk bezig om de selectie voor volgend seizoen rond te krijgen. De Waaslanders hebben de onderhandelingen met Floriano Vanzo alvast succesvol afgerond. De club meldt op de officiële website dat hij zijn aflopende contract tot en met de zomer van 2019 heeft verlengd.

De 22-jarige Vanzo kwam in januari 2015 over van de beloften van Club Brugge en was dit seizoen met 33 competitie-optredens een vaste kracht bij Waasland-Beveren. Voorzitter Dirk Huyck is blij dat hij hem langer kan behouden. ''Je kan dit zien als een beloning voor zijn harde werk en zijn sterke seizoen. We menen dat hij zich bij ons nog verder kan ontwikkelen'', zo stelt hij op de clubwebsite.

Vanzo zelf is ook verheugd over zijn nieuwe contract. ''Ik ben erg blij dat ik hier drie jaar kan bijtekenen. De club geeft me veel vertrouwen en dat doet me goed. Ik hoop dat we als ploeg komend seizoen nog beter kunnen doen dan het voorbije jaar. Mijn persoonlijke hoogtepunt van vorig seizoen? De overwinning tegen Anderlecht!'' Vanzo maakte toen de enige goal van de wedstrijd.