Superster zet vette streep door United-transfer: 'Dit is de beste club voor mij'

Superster zet vette streep door United-transfer: 'Dit is de beste club voor mij'

26-05-2016 13:43

Cristiano Ronaldo ziet met lede ogen aan hoe zijn oude werkgever Manchester United sinds het vertrek van Sir Alex Ferguson in 2013 achteruit is gegaan. Volgens de superster van Real Madrid is United in de jaren daarna zijn identiteit verloren.

Dit vertelt de Portugees in een interview met het Spaanse televisiestation La Sexta. "Het doet mij heel veel pijn om United in de huidige situatie te zien, want het is een club die ik altijd in mijn hart draag. Maar ik moet toegeven dat United de laatste jaren een deel van haar eigen identiteit is verloren", aldus Ronaldo, die de mogelijke komst van José Mourinho dan ook toejuicht.

"Dat is een goede zet. Als de club denkt dat Mourinho de boel weer op de rails kan krijgen, dan denk ik dat het een goede keuze van de club zal zijn. Ik hoop dat United onder hem weer de club wordt die het voorheen was en dat Mourinho United weer naar de top kan brengen."

Een hereniging in Engeland met zijn oude trainer zit er volgens Ronaldo zelf echter niet in. "Ik ben momenteel heel gelukkig bij Real Madrid en ik kan geen enkele club bedenken waar ik het op dit moment beter zou hebben. Dus er is geen club die er aan hoeft te denken om mij deze zomer te benaderen, want ik blijf hier. Real is de beste club voor mij."