Raman mag zijn kunnen bewijzen bij derdeprovincialer

Raman mag zijn kunnen bewijzen bij derdeprovincialer

26-05-2016 12:51

Voor Benito Raman wordt het volgend seizoen het seizoen van de waarheid bij AA Gent, maar hij heeft ook nog een uitdaging beet. Vanaf volgend seizoen gaat hij ook als jeugdtrainer aan de slag. 

Raman mag zijn kunnen gaan bewijzen bij Sint-Denijssport, dat is een club uit Derde Provinciale. Hij coacht er vanaf volgend seizoen de U10. Voorzitter Filip Pieters is heel blij dat hij zo'n bekende voetballer heeft kunnen strikken voor zijn jonge spelertjes.

"Benito was in het verleden enkele keren de special guest op ons tornooi voor de duiveltjes. Hij deelde dan op de prijsuitreiking een geschenkje uit aan de spelertjes en je kon duidelijk zien dat hij daar zelf van genoot. Hij had ook al eens laten vallen dat de functie van jeugdtrainer hem aansprak. We bleven contact houden en konden deze kans niet laten liggen. Binnen onze club zijn er heel veel supporters van AA Gent. De U10 is een leeftijd die enorm opkijkt naar profvoetballers en we twijfelen er niet aan dat Benito hen heel wat kan bijbrengen", aldus Pieters in Het Nieuwsblad.