Rode Duivel ziet Premier League enorm zitten, maar vertrekt pas na het EK

Rode Duivel ziet Premier League enorm zitten, maar vertrekt pas na het EK

26-05-2016 11:05

Tottenham Hotspur en West Ham United willen Michy Batshuayi graag aantrekken na een trefzeker seizoen bij Olympique Marseille. Onze landgenoot ziet een transfer naar de Premier League zitten, maar focust zich eerst volledig op het EK de Rode Duivels.

Twee weken geleden bevestigde interim-trainer Franck Passi dat Batshuayi de Franse club aan het einde van het seizoen gaat verlaten. De spits staat open voor een transfer, maar zal pas na het Europees Kampioenschap voor een nieuwe club kiezen. Dat maakte Batshuayi zelf bekend in een interview met het Engelse Sky Sports. ''Ik denk niet aan een transfer. Bij voorkeur wil ik me nu honderd procent concentreren op het EK, daarna zien we wel wat er gebeurt'', aldus de 22-jarige Rode Duivel.

Batshuayi is wel gecharmeerd van de Engelse competitie. ''Iedereen houdt van de Premier League. Er is altijd veel spektakel, veel goals en veel goede spelers. Het is normaal dat elke goede speler zich aangetrokken voelt tot deze competitie.'' Dankzij zijn 23 goals in 50 duels voor Marseille lijkt onze landgenoot na het EK ook zeker naar de grootste competitie te vertrekken.