'Huurling spreekt wens uit en wil langer bij Anderlecht blijven'

'Huurling spreekt wens uit en wil langer bij Anderlecht blijven'

26-05-2016 10:00

Filip Djuricic werd in de winterstop met hoge verwachtingen door Anderlecht gehuurd van de Portugese topclub Benfica. De aanvallende middenvelder kon echter niet imponeren bij de Brusselaars en een langer verblijf leek dan ook uitgesloten. Er lijkt nu echter toch verandering in de zaak te komen.

Woensdag meldde het Portugese O Jogo dat sportief manager Herman Van Holsbeeck in Lissabon zat om daar met Benfica te onderhandelen over Djuricic. Het Nieuwsblad schrijft donderdag dat Djuricic hier zelf op heeft aangestuurd. De Serviër wil ook na de zomer graag voor Anderlecht spelen en hoopt Van Holsbeeck de clubs dichter bij elkaar kan brengen.

Anderlecht nam een aankoopoptie op Djuricic toen de club hem huurde, maar de prijs van acht miljoen euro is momenteel te hoog voor paars-wit. De Brusselaars zouden maximaal vijf miljoen euro neer willen leggen voor de 24-jarige speler, die slechts één keer scoorde in 17 duels. Een nieuwe huurovereenkomst met andermaal een optie tot koop zou ook tot de mogelijkheden behoren.