'Je gaat naar de Colruyt en wordt verweten voor dikkenek en vuile jood'

'Je gaat naar de Colruyt en wordt verweten voor dikkenek en vuile jood'

25-05-2016 14:27
1

Besnik Hasi is aan zijn laatste dagen als coach van Anderlecht bezig. Verwacht wordt dat hij binnenkort zijn C4 krijgt. KV Oostende-coach vindt de kritiek die Hasi te verduren krijgt ferm overdreven.

"Het is triest, voor Besnik en alle andere trainers die dat meemaken. Want het is een job waar je van ’s ochtends tot ’s avonds mee bezig bent en ik denk dat geen enkele trainer speelt om te verliezen. Maar blijkbaar hoort dat er voor een trainer bij", vertelt hij in Sport/Voetbalmagainze.

"Zelfs met heel goeie resultaten werd ik in Kortrijk uitgescheten, omdat ze het je niet gunnen dat je je kunt verbeteren. Je gaat met je dochter naar de Colruyt en wordt verweten voor dikkenek en vuile jood. Als trainer word je betaald om verweten te worden. Dat zegt een vriend van mij altijd en dat houdt je ook wel recht."

"Ik ben blij dat er voor mij nog altijd meer positieve dan negatieve reacties zijn, maar soms zeg je: ‘Jongens, wat is dát hier allemaal?!’ Het is wat te fanatiek geworden, denk ik. Leven en laten leven, met waarden uiteraard, zou dat niet beter zijn?", besluit hij.