Geïnteresseerde clubs kennen de prijs van Suarez, en hij is niet duur

Geïnteresseerde clubs kennen de prijs van Suarez, en hij is niet duur

25-05-2016 09:54

De spelerskern van Anderlecht wordt binnenkort grondig door elkaar geschud. Dennis Praet vertrekt al zeker. Ook Matias Suarez staat op het punt om te vertrekken. Anderlecht weet al hoeveel het wil krijgen voor de Argentijn.

Suarez heeft nog een contract van één seizoen bij de club, maar mag vertrekken bij paars-wit. Anderlecht wil echter nog een transfersom vangen voor de Argentijn. Hij zou volgens Het Nieuwsblad voor anderhalf miljoen euro mogen vertrekken bij de club.

De aanvaller hoopt op een transfer naar Italië of Spanje (Real Betis zou interesse tonen). Weinig ploegen lijken bereid om die transfersom te betalen voor de spits. In België is enkel KV Oostende tot zoiets in staat volgens de krant. Suarez heeft daardoor enkel nog maar aanbeiden uit Qatar en China, maar naar die landen wil hij niet vertrekken.

Het is toch opvallend dat Anderlecht zo weinig geld vraagt voor Suarez. In 2012 wilde CSKA Moskou nog elf miljoen euro betalen voor de spits. Nu is hij amper een tiende van dat bedrag meer waard.