Club heeft transfertargets nog niet beet: Kunnen elkaar nog niet vinden

Club heeft transfertargets nog niet beet: "Kunnen elkaar nog niet vinden"

25-05-2016 09:09

Club Brugge kon na elf jaar wachten nog eens een titel vieren. Nu begint het grote werk voor CEO Vincent Mannaert. Eén ding staat al vast er moet een vervanger/concurrent gevonden worden voor Timmy Simons.

De veteraan van Club Brugge doet er nog een jaartje bij. Het wordt intussen wel duidelijk dat Blauw-Zwart niet eeuwig kan rekenen op Simons. Volgend jaar wordt hij veertig jaar oud, een pensioengerechtigde leeftijd voor een voetballer. Op inkomend transfervlak gaat Club Brugge dus op zoek naar een vervanger voor de kapitein van Blauw-Zwart.

"Dat heeft hij ook zelf aangegeven, hé. Dat dat nodig is. Verder vind ik dat we al een uitgebalanceerde kern hebben. Als iedereen fit is, heeft deze groep zeker nog progressiemarge, maar we blijven wel spelers volgen", vertelt Mannaert in Het Nieuwsblad.

Club Brugge werd eerder dit seizoen al in verband gebracht met twee spelers van Waasland-Beveren. "Thibault Moulin en Laurent Jans? Dat zijn twee interessante spelers uit de Belgische competitie, maar voorlopig kunnen alle betrokken partijen elkaar niet vinden", besluit hij.