Buitenlanders hebben Club opgemerkt en richten het vizier op kampioenenmaker

Buitenlanders hebben Club opgemerkt en richten het vizier op kampioenenmaker

25-05-2016 07:20
2

Club Brugge kon na de winterstop rekenen op een sterke Hans Vanaken. De middenvelder bloeide helemaal open en werd een kampioenenmaker. Hij lijkt klaar voor een volgende stap, maar Vanaken heeft andere plannen.

"Er zijn uitdagingen genoeg om bij Club te blijven", zegt zijn makelaar Evert Maeschalck in Het Laatste Nieuws. "Nog een seizoen het zeer hoge niveau dat hij het voorbije halfjaar etaleerde bevestigen. En natuurlijk de Champions League. We hebben de luxe een eventueel concreet bod te weigeren als we voelen dat zijn carrièreplan in het gedrang komt. Het moeten de juiste stappen zijn die we zetten."

Buitenlandse clubs zijn de sterke prestaties van Vanaken ook niet uit het oog verloren. "Er was recent concrete interesse van een club uit een ver land en in een minder aangename streek, maar ik heb meteen neen gezegd. Hans was mij dankbaar dat ik het in zijn plaats had gedaan", klinkt het.

"Je merkt dat Hans indruk heeft gemaakt. Ploegen zien ook wel dat drie jaar op rij dubbele cijfers in goals en assists geen toeval meer is. En als je kampioen speelt met je club, groeit de belangstelling altijd. Maar het is niet zo dat we nú al azen op die volgende stap", besluit Maeschalck.