Dit was de dag: Preud'homme niet naar Bordeaux en Januzaj wel naar Kosovo

Dit was de dag: Preud'homme niet naar Bordeaux en Januzaj wel naar Kosovo

24-05-2016 20:00

In de rubriek 'Dit was de dag' vat VoetbalPrimeur.be elke avond de belangrijkste nieuwtjes van de voorbije dag samen. Op die manier weet je weer welke voetbalnieuwtjes er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Preud'homme trekt niet naar Bordeaux
Fans van Club Brugge hebben alvast één concurrent minder te vrezen in hun hoop op een langer verblijf van succescoach Michel Peud'homme. De Waalse trainer staakt de gesprekken met het Franse Bordeaux.

'Januzaj kiest voor Kosovo'
Volgens Eroll Salihu, secretaris-generaal van de Kosovaarse voetbalbond, heeft onze landgenoot ervoor gekozen om in de toekomst voor Kosovo uit te komen. De speler van Manchester United heeft het nieuws nog niet bevestigd.

'Chelsea wil Lukaku terug halen'
Chelsea wil er alles aan doen om Romelu Lukaku terug te halen. Chelsea wil Everton maar liefst 84 miljoen euro betalen om de spits naar het oude nest te halen. 

Bastien lijkt bij Anderlecht te blijven
Het ziet er naar uit dat Samuel Bastien volgend seizoen voor RSC Anderlecht zal uitkomen. De middenvelder maakte dit jaar indruk met zijn uitleenbeurt bij het Italiaanse Avellino en kon op veel interesse rekenen.

Proto bijna rond met Oostende
De overgang van Silvio Proto naar KV Oostende is zo goed als rond. Het voormalig boegbeeld van RSC Anderlecht zou een contract voor 4 jaar krijgen en 1 miljoen euro per jaar verdienen.