'Mourinho polst oude bekende voor miljoenentransfer naar Manchester United'

'Mourinho polst oude bekende voor miljoenentransfer naar Manchester United'

24-05-2016 19:10

De ene na de andere speler wordt de laatste dagen gelinkt aan Manchester United, in de aanloop naar de komst van José Mourinho. Een nieuwe en zéér opvallende naam die dinsdagavond opduikt is die van Nemanja Matic (27).

De Servische middenvelder van Chelsea kan de overstap maken naar Manchester United, zodra Mourinho roer overneemt van de ontslagen Louis van Gaal. Dat meldt The Telegraph. Matic heeft net zijn tweede seizoen achter de rug op Stamford Bridge. Na het vertrek van Mourinho en de komst van interim-manager Guus Hiddink kwam hij echter niet meer in de buurt van zijn beste vorm.

Matic zou mede daardoor openstaan voor een hereniging met Mourinho. De Portugese manager haalde Matic twee jaar geleden voor een slordige 25 miljoen euro op bij Benfica. Inmiddels is hij zeker 38 miljoen euro waard.

Ondanks het feit dat Matic en Mourinho dus graag zouden willen, lijkt Chelsea niet mee te willen werken aan een miljoenendeal met een concurrent. Het is geen geheim dat de toekomstige Chelsea-manager Antonio Conte aan de slag wil met Matic. Chelsea jaagt in de tussentijd wel op Radja Nainggolan van AS Roma.