Club Brugge geeft smaakmaker nieuw contract tot 2019

Club Brugge geeft smaakmaker nieuw contract tot 2019

24-05-2016 18:01

Club Brugge heeft afgelopen zondag zijn eerste titel sinds 2005 behaald. De Bruggelingen mogen daardoor rechtstreeks naar de poulefase van de Champions League. Het bestuur probeert nu de kampioenenploeg bij te houden. Sterkhouder Lior Refaelov tekende dinsdag een nieuw contract tot 2019.

De verbintenis van de Israëliër liep nog tot 2017, maar hij heeft nu dus bijgetekend tot 2019. De vleugelaanvaller is tevreden dat hij nog enkele jaren in Jan Breydel mag blijven voetballen. "Ik zeer blij mijn verblijf in Brugge te kunnen verlengen", vertelde hij op de website van Club Brugge. "De supporters hebben mij enorm gesteund de voorbije jaren. Ik kijk er naar uit met hen en met onze ploeg naar de Champions League te gaan."

Ook het bestuur van Club Brugge is opgetogen met de contractverlenging van Refaelov. "Rafa is zowel op als naast het veld een belangrijk persoon voor Blauw-zwart", aldus manager Vincent Mannaert op de website van Club Brugge. "We zijn dan ook heel tevreden dat we hem langer aan boord kunnen houden. In augustus begint hij aan zijn zesde seizoen bij ons. Je mag hem dus een echte Clubman noemen."