'Preud'homme en Franse club komen niet tot akkoord en staken gesprekken'

'Preud'homme en Franse club komen niet tot akkoord en staken gesprekken'

24-05-2016 15:06

Michel Preud'homme heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst. De succescoach van Club Brugge staat wel nadrukkelijk in de belangstelling van buitenlandse clubs en voerde zelfs al een serieus gesprek met het Franse Bordeaux. Sporza meldt maandag echter dat beide partijen niet tot een akkoord zijn gekomen.

Diverse kranten maakten al melding van de serieuze interesse van Bordeaux en de Fransen waren ook zeer concreet. Beide partijen voerden volgens Sporza meerdere gesprekken over de afgelopen dagen, maar de onderhandelingen zouden op niets zijn uitgelopen. Preud'homme wordt dus alvast geen trainer bij Bordeaux.

Maandagmorgen ketsten de onderhandelingen dus definitief af, maar de nummer elf uit Frankrijk ziet nog altijd een potentiële trainer in onze landgenoot. Preud'homme blijft daarom op een lijst met toekomstige kandidaten staan.  De toekomst van Preud'homme blijft voorlopig dus onbekend. Mogelijk maakt hij pas begin volgende week bekend of hij ook volgend seizoen nog de leiding heeft bij landskampioen Club Brugge.