Geruchten in Turkije doen de ronde: 'Belgische eersteklasser wil De Sutter halen'

Geruchten in Turkije doen de ronde: 'Belgische eersteklasser wil De Sutter halen'

23-05-2016 14:22

Het Turkse avontuur van Tom De Sutter is mogelijk al afgelopen. De spits kon zich nooit echt doorzetten bij Bursaspor en mag vertrekken. Uit België is er alvast één ploeg die hem graag wil overnemen: KV Kortrijk.

De geruchten in Turkije doen de ronde dat Tom De Sutter de Turkse club binnenkort gaat verlaten. De spits werd in de zomertransferperiode weggehaald bij Club Brugge, maar kon nooit echt overtuigen. Bursaspor wil hem graag verkopen, De Sutter wil dan weer gewoon blijven. Een extra jaartje op de bank zitten lijkt hij misschien niet te zien zitten. KV Kortrijk zou hem graag uit zijn lijden willen verlossen.

In elf competitiewedstrijden vond de Oost-Vlaming geen enkele keer de weg naar de netten. Hij verkommerde veelal op de bank van de Turkse club. Een terugkeer naar Club Brugge zit er ook niet in. De club heeft met Abdoulay Diaby, Jelle Vossen, Leandro Pereira en Wesley genoeg spitsen. Dat Kortrijk een spits zoekt is niet zo verrassend. De Griek Anthanasios Papazoglou kon toch niet helemaal overtuigen en scoorde amper negen keer in 39 wedstrijden. Het profiel van De Sutter lijkt ook op dat van de Griekse spits.