Dury voorspelt verandering bij Zulte Waregem: Namen zijn ingevuld

Dury voorspelt verandering bij Zulte Waregem: "Namen zijn ingevuld"

23-05-2016 13:33

Zulte Waregem eindigde het seizoen enigszins in mineur. Essevee haalde wel Play-Off 1, maar kon daar helemaal niet overtuigen. Francky Dury weet dat er verandering nodig is, maar is toch ook blij.

"Ik word liever met de neus op de feiten gedrukt in Play-Off 1 dan Play-Off 2 te moeten spelen. We hebben een heel leerrijk seizoen achter de rug. Met Christophe Lepoint en Mbaye Leye kochten we ervaring en kwaliteit. Ze hebben ons veel bijgebracht", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Dury weet waar er verandering moet komen. De defensie. "Meer dan zeventig tegengoals. Dat is veel. Maar goed, we weten op welke posities we versterking willen in de zomer. De namen die we willen zijn ook al ingevuld", vertelt hij.

De coach voorspelt nog moeilijkheden. "Alleen is nu de vraag of we ze ook kunnen halen. Want we zijn niet meer het kleine Zulte Waregem van vroeger, en dat voel je ook op de transfermarkt. Andere clubs weten dat we aan het bouwen zijn en passen hun vraagprijs aan. Maar ik verwacht dat we de komende weken wel wat zullen kunnen afronden", besluit hij.