‘Zulte Waregem wil zaakjes doen met Anderlecht en denkt aan verdediger’

‘Zulte Waregem wil zaakjes doen met Anderlecht en denkt aan verdediger’

23-05-2016 07:23
1

Zulte Waregem is voor volgend seizoen nog op zoek naar een centrale verdediger. Tijdens de zoektocht kwam het volgens Het Laatste Nieuws uit in Anderlecht. Michaël Heylen zoou perfect passen in het plaatje van Essevee.

De 22-jarige Heylen is jong, Belgisch en talentvol. Daarbij komt hij bij Anderlecht niet al te vaak aan spelen toe. De afgelopen seizoenen was hij vooral een dépanneur in het Astridpark. Zulte Waregem wil van die situatie profiteren.

Of Anderlecht wil meewerken aan een transfer, is een ander paar mouwen. Bij de club dreigt er al een leegloop. Binnen Anderlecht geniet Heylen ook nog altijd het vertouwen van veel mensen. Zijn contract loopt ook nog een tijdje door, waardoor het voor Zulte Waregem niet al te eenvoudig wordt om de centrale verdediger los te weken.

Anderlecht liet in een nog niet zo ver verleden Bruno Godeau en Bryan Verboom naar de Gaverbeek gaan. Toen was de relatie nog goed tussen beide clubs. Dat veranderde (even) toen Anderlecht Thorgan Hazard probeerde te strikken.