Update Meunier: Er is geen probleem met oog op het EK

Update Meunier: "Er is geen probleem met oog op het EK"

22-05-2016 16:59

Thomas Meunier moest tijdens de wedstrijd Club Brugge-Oostende naar de kant met een blessure aan het dijbeen. Er werd natuurlijk meteen gevreesd voor zijn deelname aan het Europees Kampioenschap dat volgende maand van start gaat. Meunier reageerde meteen na de wedstrijd voor de microfoon van Stadion.

"Het is niet erg, denk ik. Ik heb gewoon een trap gekregen in een duel met Rozehnal", vertelde de verdediger aan Stadion. "Ik zal één of twee dagen niet kunnen trainen, maar ik voel me goed. We zullen wel zien", aldus Meunier.

Het Europees Kampioenschap komt dus in principe niet in het gedrang. "Neen, absoluut niet. Morgen sluit ik samen met keeperstrainer Erwin Lemmens aan bij de selectie in Zwitserland. Ik kan echt niet wachten, want ik kijk hier enorm naar uit."

Een eventuele blessure voor Meunier zou voor de Rode Duivels heel ongelegen komen. Met Vincent Kompany en Björn Engels moesten al twee verdedigers afhaken voor het EK. Ook over de fitheid van Lombaerts en Vermaelen zijn er twijfels.