Mannaert: Op televisie meer genoten dan zondagmiddag

Mannaert: "Op televisie meer genoten dan zondagmiddag"

21-05-2016 10:35

Vijf jaar is Vincent Mannaert ondertussen algemeen directeur van Club Brugge. Vijf jaar die er ferm inhakten. Wéér eens geen prijs, wéér eens een nieuwe trainer. Maar deze keer is het eindelijk gelukt: de titel met Club Brugge. 

In een interview met Het Laatste Nieuws geeft Mannaert aan dat hij niet meteen kon vieren na het behalen de titel.  "Toen Verbist de wedstrijd affloot, zat ik volop in mijn organisatorische verantwoordelijkheid, waardoor mijn moment van intens geluk maar later is gekomen - je zit met zó veel stress."

Veel later kon hij er toch met volle teugen van genieten. "Dinsdagavond stond de televisie op Play Sports en die zonden de kampioenenmatch nog eens uit. Ik ben in de zetel gaan zitten en éigenlijk heb ik dan nog méér genoten dan zondagmiddag."

De manager hield geen rekening meer met een slechte afloop. "De verloren bekerfinale is de laatste wake-upcall geweest. De spelers zijn op stage vertrokken naar Marbella op de dag van de aanslagen. We zijn dan tóch vertrokken, en ik ben zeker dat de ontgoocheling om de nederlaag op de Heizel tegen Standard en het verdriet bij wat in Brussel gebeurde, de jongens nóg dichter bij elkaar hebben gebracht."