Ervaren aanvaller van Genk is klaar met reserverol en wil praten over toekomst

Ervaren aanvaller van Genk is klaar met reserverol en wil praten over toekomst

20-05-2016 09:00

Racing Genk boekte donderdag een klinkende 5-2 zege op Anderlecht. Igor De Camargo viel met twee assists uitstekend in en had een belangrijk aandeel in de ommekeer na rust. De aanvaller is echter niet tevreden over zijn huidige rol binnen de selectie.

De Camargo laat aan Het Belang van Limburg weten dat hij ongelukkig is met het gebrek aan speeltijd en dat hij graag met het bestuur wil praten over zijn situatie. ''Ik ben prof genoeg om met een plaats op de bank om te gaan. Waar ik echter niet tegen kan is dat de coach nooit tegen mij gezegd heeft waarom ik naast de ploeg viel. Voor volgend seizoen moet ik dan ook eens samen zitten met het bestuur voor een gesprek over mijn toekomst. Samen moeten we tot een oplossing komen'', aldus de spits.

De 33-jarige De Camargo kwam dit seizoen 28 competitieduels in actie voor de Limburgers, maar kreeg sinds de winterstop geen enkele basisplaats meer. De negenvoudig Rode Duivel scoorde zes goals en heeft bij Genk nog een contract tot en met zomer van 2017.