OFFICIEEL: KV Oostende gaat shoppen bij jeugd van Anderlecht

OFFICIEEL: KV Oostende gaat shoppen bij jeugd van Anderlecht

18-05-2016 22:48

KV Oostende heeft een nieuwe speler beet. De Kustploeg heeft zich versterkt met Siebe Van der Heyden. De zeventienjarige middenvelder komt over van de U21 van Anderlecht. 

Van der Heyden was dit seizoen actief bij de U21 van Anderlecht. Hij maakte onder meer de Youth League mee. Volgend seizoen zal Van der Heyden te zien zijn in het vernieuwde Albertpark. "Ik schat mijn kansen hier hoger in om op termijn een vaste stek te veroveren in het eerste elftal. Al besef ik dat ik nog veel moet leren hoor", klinkt het op de clubwebsite.

"Maar door dagelijks te trainen met jongens als Canesin en Cyriac kan ik alleen maar beter worden en dat is vooral mijn doel volgend seizoen. De combinatie van Anderlechtspelers bij KVO is trouwens telkens wel een succes gebleken hé. Ik kan zowel centraal achterin als vóór de verdediging uit de voeten, al gaat mijn voorkeur wel uit naar het middenveld omdat ik van daaruit meer kan opbouwen. Ik beschik over een goede passing en kopspel en ik geef me altijd volledig voor de ploeg."