Naakte vrouw op Brugs titelfeest blijkt bekende realityster te zijn

Naakte vrouw op Brugs titelfeest blijkt bekende realityster te zijn

18-05-2016 11:06
1

Club Brugge is voor de eerste keer in 11 jaar kampioen geworden, en dat maakte heel wat emoties los. Zo werd er een naakte vrouw gesignaleerd op het titelfeestje. Die vrouw is een oude bekende voor wie graag naar het ter ziele gegane VT4 keek.

Het gaat volgens Het Laatste Nieuws namelijk om Annuska H., een vrouw die in 2006 nog deelnam aan het programma Undercover Lover. Dat was een variant op Temptation Island. De 36-jarige vrouw ging op de Brugse Eiermarkt volledig uit de kleren en trakteerde de omstaanders op een exotische dans. De getuigen vonden het aangenaam, maar toch riskeert ze een rechtzaak. Dit valt namelijk onder openbare zedenschennis.

Het is niet de eerste keer dat de vrouw in aanraking komt met het gerecht, eerder werd ze al veroordeeld voor slagen en verwondingen aan een ex-partner. De rechter vroeg psychologische begeleiding, maar die sloeg ze in de wind om mee te doen aan het populaire realityprogramma. Annuska H. wilde zelf niet reageren op al de heisa, maar deze zaak lijkt dus nog een staartje te krijgen.