'Mogelijk goed nieuws voor Club, sterkhouder hoopt op herstel zonder operatie'

'Mogelijk goed nieuws voor Club, sterkhouder hoopt op herstel zonder operatie'

18-05-2016 08:59

Club Brugge moest het in de titelwedstrijd zonder Lior Refaelov doen. Blauw-Zwart deed er nochtans alles aan om hem klaar te stomen. Hij moest in laatste instantie echter afhaken. Zijn seizoen zit er nu zo goed als op door een blessure. Raakt hij ook fit voor de start van volgend seizoen?

De Israëliër sukkelt al een tijdje met een pubalgie. Na het behalen van de titel werd verwacht dat hij snel onder het mes zou gaan om er helemaal vanaf te geraken. Maar mogelijk komt het niet zover. Sterker nog, de sterkhouder zou volgens Het Nieuwsblad graag nog in actie komen in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, tegen KV Oostende.

De aanvallende middenvelder is ook optimistisch over zijn blessure. Hij denkt het op te kunnen lossen zonder een operatie en met veel rust. Of de medische staf van Club daar ook zo over denkt, valt nog af te wachten. Refaelov is een belangrijke schakel bij Club Brugge en zal hem nodig hebben in de Champions League. Een onfitte Refaelov kunnen ze dus missen als kiespijn.