Fans Club Brugge maken site om titel te herbeleven

Fans Club Brugge maken site om titel te herbeleven

17-05-2016 17:41

Club Brugge is na elf jaar wachten opnieuw kampioen van België. Dat zullen de Brugse fans niet snel vergeten en de titel werd dan ook stevig gevierd. Enkele fans bouwden nu een website naar aanleiding van de veertiende titel in de clubgeschiedenis.

Daarop kan je de titelviering herbeleven, na een slopend maar sterk seizoen van Club Brugge. Met verschillende media-items zoals foto's en video's kan iedereen met een Blauw-Zwart hart afgelopen zondag herbeleven, een historische dag in de clubgeschiedenis.

Club stond lange tijd aan de leiding dit seizoen, maar na een nul op zes in het begin van de Play-Offs sloeg de schrik opnieuw om het hart van de Brugse fans. De ploeg herpakte zich echter en na de klinkende 4-0 zege tegen rivaal Anderlecht ontplofte de boel. Elf jaar wachten werd eindelijk beloond en het werd dan ook een groots feest.

De website werd gemaakt door het onofficiële forum van Club Brugge. Je kan de Brugse titelviering herbeleven op http://www.stamnummer3.be/clubbruggekampioen/ .