Boskamp ziet een nieuwe international: Blijkbaar vinden ze België ver rijden

Boskamp ziet een nieuwe international: "Blijkbaar vinden ze België ver rijden"

17-05-2016 09:05
2

Jan Boskamp denkt dat Stefano Denswil een oproep voor het Nederlandse nationale elftal verdient. De verdediger van Club Brugge doet het goed bij de kersverse Belgische kampioen en Boskamp vind dat de voormalig Ajacied binnenkort beloond moet worden door bondscoach Danny Blind. 

"Als hij deze vorm vasthoudt, zou hij wel eens de kans mogen krijgen", vertelt de analist in gesprek met De Telegraaf. "Maar blijkbaar vinden ze België nogal ver rijden in Zeist. Dat was eerder ook al zo met Ryan Donk. Die deed het hartstikke goed bij Club Brugge, maar kwam nooit in aanmerking voor Oranje."

Denswil werd afgelopen weekend kampioen met Club Brugge. Komend seizoen mag de verdediger zich in de Champions League bewijzen. "Met Ajax heb ik het natuurlijk al wel gespeeld. Ik heb met Ajax van FC Barcelona gewonnen, toen speelde ik wel oké. En tegen AC Milan heb ik gescoord in de Champions League. Dat zijn mooie momenten. Hopelijk kan ik dat soort momenten nu ook met Club Brugge beleven", aldus de 23-jarige verdediger.