Club-supporters krijgen pak lof van publiekslieveling: Nog nooit meegemaakt

Club-supporters krijgen pak lof van publiekslieveling: "Nog nooit meegemaakt"

16-05-2016 13:05

Voor Ruud Vormer is het dan eindelijk zover. Hij kan een titel vieren. De middenvelder werd afgelopen zondag kampioen met Club Brugge na een 4-0 overwinning tegen RSC Anderlecht. Daar had de middenvelder nooit van durven dromen.

Vormer zat bijna twee seizoenen geleden nog te verkommeren op de bank van Feyenoord. In de zomer van 2014 besloot hij om de Rotterdammers te verlaten voor Club Brugge. "Soms moet je keuzes durven maken in het leven. Het was een goede stap in mijn carrière. Ik ben blij dat de trainer (Michel Preud'homme) me erbij wilde halen. Vorig jaar wonnen we de beker, nu zijn we kampioen", reageert hij.

Wat Feyenoord zo kenmerkt, zijn de hevige supporters. Tegen RSC Anderlecht lieten de Club-supporters zien dat ze er ook wat van kunnen. "Het was een gekkenhuis. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. We wisten op voorhand dat we niet konden verliezen."

"Feyenoord heeft ook enthousiaste fans, maar dit? Voor mij is het ook wennen, hoor. Het is de eerste keer dat ik in deze situatie kom. Ik had nooit durven dromen dat het zo zou aflopen", besluit Vormer in Het Nieuwsblad.