Engels brengt leuk nieuws voor de Club-supporters over zijn toekomst

Engels brengt leuk nieuws voor de Club-supporters over zijn toekomst

16-05-2016 12:26

Club Brugge werd afgelopen zondag kampioen na een 4-0 overwinning tegen RSC Anderlecht. Het feestje barstte los na het laatste fluitsignaal. Voor Björn Engels werd het een lange nacht. Hij vond maandagochtend toch nog de tijd om Qmusic te woord te staan.

Radiopresentatrice Anke Buckinx viel meteen met de deur in huis en vroeg of hij met een kater zit. "Dat valt nog goed mee. We hebben enorm veel feest gevierd. Na zo'n lange tijd wachten was het gewoon een fantastisch feest. Met heel de ploeg en met iedereen die Club een warm hart toedraagt. Eerst met de supporters en daarna met de volledige staf en de spelersgroep in 'De Coulissen' in Brugge."

Na een kampioenstitel volgt er mogelijk ook een zomertransfer. "Op dit moment zie ik me nog niet vertrekken. Ik ben heel blij bij Club Brugge. Als je ziet dat we kampioen worden en de Champions League kunnen ingaan, is het zeker een boost om te blijven."

Het seizoen zit er nog niet op voor Engels. Hij zit namelijk in de voorlopige EK-selectie van de Rode Duivels. "Het hoofddoel was de titel met Club Brugge. Dat is zondag fantastisch afgerond. Nu genieten op het EK. Het is een fantastisch gevoel om bij die jongens te zijn", besluit de kersverse landskampioen.